Thecla Kroese-Looman
Praktijk voor persoonlijke
en professionele begeleiding

 

 

Wie ben ik?

Thecla Kroese -Looman (1960)

Ik ben mijn - leven lang - geïnteresseerd in de mens. Ik ben werkzaam geweest bij diverse internationale bedrijven. Ondersteunend aan Bestuur en HR gerelateerd. Naast mijn werkervaring heb ik prachtige levenservaring ontvangen als vrijwilliger bij diverse organisaties. Een rijke ervaring, zowel logistiek organisatorisch als interpersoonlijk met mede vrijwilligers. Vooral de ontmoetingen en mijn werk met terminaal zieke kinderen en hun familie hebben mij in beweging gezet.

Mijn persoonlijke en professionele verlangen en gemis maakten dat ik mij ben gaan verdiepen, scholen en bekwamen in professionele communicatie. Het zijn prachtige jaren geweest waarin ik naast scholing ook mijn persoonlijke groei heb mogen ervaren. Mijn reis was en is bijzonder, een reis om weer toegang te krijgen tot mijn innerlijke waarnemingen en innerlijke vitaliteit. Mijn levensreis gaat verder, en mijn wens te studeren en mijn kennis te verdiepen en verbreden zal altijd bij mij zijn.

Ik heb dankbare levenservaring als partner, moeder en (vak)collega.

In mijn begeleidingswerk creëer ik graag een rustige en veilige plek waar je je welkom en uitgenodigd voelt om de reis naar binnen te maken. Om zo je verlangen en gemis te ontmoeten. Onderzoeken om weer focus te krijgen, inspiratie en zingeving te ervaren. Het verborgene is niet verloren. Ik ben telkens weer geraakt hoe het levensverhaal van ieder zich ontvouwt. In het proces ontstaat helderheid en het helende vermogen in je wordt aangeraakt. Vanuit deze beweging krijgt je beweging naar buiten vorm, in je persoonlijke en professionele leven. De reis om jezelf welkom heten, de reis naar innerlijke vitaliteit.

Opleidingen

Lees verder...

Only let the moving waters calm down, and the sun and moon will be reflected on the surface of your being.

Rumi