Thecla Kroese-Looman
Praktijk voor persoonlijke
en professionele begeleiding

 

 

Werkwijze

In de eerste ontmoeting onderzoek ik samen met jou wat je klacht is. Dit verheldert je persoonlijk en/of professioneel doel. Na dit eerste gesprek is het duidelijk of we kunnen samenwerken en weet jij of mijn werkwijze je aanspreekt. Samen besluiten we wat je doel is waarvoor je het begeleidingstraject aangaat. Zorgvuldigheid, veiligheid, professionaliteit, wederzijds respect en autonomie zijn hierbij mijn uitgangspunten.

Ik geef regelmatig opdrachten mee. Dit om nieuwe inzichten en ervaringen daadwerkelijk uit te voeren en te ervaren in relatie tot jezelf en de ander.

Meestal zijn 10 tot 12 sessies voldoende voor een vervullend resultaat. De sessies duren maximaal anderhalf uur. Het tarief van een sessie wordt in het begin van het begeleidingstraject afgesproken.

Ik spreek een tussentijds evaluatiemoment met je af en aan het einde van het begeleidingstraject is er een evaluatie en afronding in een afsluitend gesprek. Dit houdt in dat wij bespreken of je doel is gehaald, of andere thema’s zich aandienen en uiteindelijk of afscheid van elkaar kan worden genomen.