Thecla Kroese-Looman
Praktijk voor persoonlijke
en professionele begeleiding

 

 

Innerlijke vitaliteit - belastbaarheid ontwikkelen

In je leven is het onontkoombaar dat er gebeurtenissen plaatsvinden die je belasten. Je hebt ideeën over wat er zou moeten gebeuren. Je ontmoet hierin je patronen, die vorm hebben gegeven aan je leven, die gevangen zitten in je lichaam. Dit kan zich uiten in vele vormen: jezelf terugtrekken, of je best doen om lief en aardig gevonden te worden, of steeds de confrontatie aangaan. Dit zijn de bewegingen die je elke keer weer onderzoekt, met compassie. Het is een beweging vanuit je verleden, het heden naar gewenste toekomst. Het is ook een beweging vanuit je schaduw naar het licht, en andersom.

Om belastbaarheid te ontwikkelen zul je ook verlangens leren uiten die je tot nu toe niet gewend was, die niet vertrouwd zijn. Vanuit die beweging kun je verbinding ervaren om zichtbaar te maken wat in jou in essentie aanwezig is.

Het is antwoord geven op gebeurtenissen in het dagelijkse leven vanuit je innerlijke vitaliteit. De natuurlijke kracht en wijsheid van je eigen energie toelaten, vanuit je waarachtige kracht.

Daar wil ik je, op weg naar je persoonlijke en professionele doel, graag in begeleiden.

terug